عباس سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینكه آموزش و پرورش به ویژه بخش متوسطه این نهاد در راستای دست یابی به اهداف خود طرح های متنوعی را به اجرا گذاشته است، افزود: امروز آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند از عهده ماموریت های محوله خود برآید بلکه تحقق برنامه های آن نیازمند مشاركت اولیا و دانش آموزان است.
وی با بیان اینكه طرح تعالی مدیریت در آموزشگاه ها در سند تحول بنیادین با پنج رویكرد مهم برنامه ریزی شده است، اظهار داشت: با اجرای این طرح هرگونه تغییر در نظام آموزشی باید از سطح مدارس آغاز شود.
سعیدی تصریح كرد: مسئولین امر در نظام آموزشی باید نگرش های خود را تغییر دهند و این امر نیازمند تغییر نگرش در سطح مدارس، دانش آموزان و مدیران است.
وی اجرای طرح جهاد علمی و طرح ارتقای علمی بنیاد علوی را از جمله طرح های معاونت متوسطه عنوان كرد و گفت: این دو طرح در راستای شناسایی دانش آموزان مستعد مناطق محروم استان و بررسی و رفع نقاط ضعف آنان، اجرا می شود.
سعیدی همچنین اجرای طرح سرانه ای كردن آموزشگاه ها در استان را یكی دیگر از مهم ترین طرح های این بخش دانست و اظهار داشت: هم اكنون این طرح به صورت پایلوت در هفت آموزشگاه بجنورد برگزار می شود و در صورتی که نتایج آن مثبت باشد این طرح در سایر شهرستان های استان نیز به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح بهینه سازی مدیران به كارگرفته شده در آموزشگاه ها است.
این مسئول دو طرح برون سپاری آموزشگاه ها و خوداتكایی دانش آموزان آموزشگاه های شبانه روزی را نیز از دیگر طرح های مهم برشمرد.
وی در خصوص طرح خود اتكایی دانش آموزان گفت: در این طرح دانش آموزان به سمت یادگیری مهارت هایی از قبیل مهارت زندگی، صنعت، خدمات و ... سوق داده می شوند تا بتوانند در آینده حرفه ای برای خود داشته باشند و برای زندگی بهتر، تصمیم گیری کنند.
این مسئول در خصوص مدارس شبانه روزی و خوابگاهی استان در مقطع متوسطه افزود: در حال حاضر در ۱۰۱ آموزشگاه شبانه روزی و خوابگاه ها، ۱۷ هزار و ۲۹۵ دانش آموز هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، خراسان شمالی با جمعیتی بالغ بر ۸۶۷ هزار نفر دارای ۱۶۵ هزار دانش آموز است كه از این تعداد ۶۱ هزار و ۳۶۱ دانش آموز در مقطع متوسطه اول و دوم تحصیل می كنند.
نظر شما